Werkgevers en Arbodiensten

Werkgevers en Arbodiensten

Heb je een werknemer die is uitgevallen of dreigt uit te vallen (door stress, overbelasting, vermoeidheid, somberheid, vastzitten et cetera) dan kun je als werkgever of arbodienstverlener uiteraard ook gebruik maken van mijn diensten.

Ik heb 10 jaar ervaring als arbeidsdeskundige en in de arbodienstverlening opgedaan, waardoor ik een goede kijk heb op duurzame re-integratie en het meedenken in oplossingen wanneer de balans tussen de belasting van de functie en de belastbaarheid van de medewerker uit balans is geraakt.

Een Body Mind Release traject kan een goede bijdrage leveren om medewerkers weer in balans te laten komen, hun veerkracht te vergroten, hun knelpunten en grenzen te leren ontdekken, deze beter te gaan bewaken en om hun potentieel beter te leren benutten doordat ze de regie (weer) terugpakken. 

Het beoogde effect is meer balans, meer rust, meer zelfvertrouwen en meer energie. Hiermee wordt de kans op uitval drastisch verlaagd en de kans op duurzaam herstel vergroot. 

Is de medewerker meer gebaat bij het hebben van gesprekken, het weer naar buiten gaan en in beweging komen bij stress- en/of burn-outklachten dan kun je hiervoor contact opnemen met BoFit. Zie voor meer informatie www.bofit.nl