Burn-outbegeleiding

Als je burn-outklachten ervaart en hierdoor uit balans bent geraakt op cognitief, emotioneel en fysiek vlak dan kun je hier verandering in brengen. We kunnen samen door beweging en oefeningen in de natuur jouw balans herstellen. Vervolgens onderzoeken we samen wat je wilt veranderen om herhaling te voorkomen.

Ik geloof in de helende en ontspannende kracht van de natuur en beweging. Wanneer je te maken hebt met langdurige stress dan zit je vaak te veel in je hoofd. Om die reden ben ik van mening dat praten in een kantoor minder helpend is dan al wandelend buiten in de frisse lucht.

Klachten die kunnen ontstaan door langdurige stress zijn onder andere:

Mentaal vlak

Fysiek vlak

Dit traject omvat 12 tot 16 sessies in de natuur in een tijdsbestek variƫrend tussen de 3 en 6 maanden. Dit is afhankelijk van jouw situatie. Het kan zijn dat je dit traject preventief inzet, omdat je wilt voorkomen dat je uit gaat vallen of dat je een curatief traject nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld volledig bent uitgevallen en in een burn-out terecht bent gekomen.

Deze trajecten verzorg ik in samenwerking met BoFit. Uitgebreidere informatie kun je vinden op www.bofit.nl.

Kosten van dit traject: dit is afhankelijk van welk traject voor jou aan de orde is. Vanuit BoFit kunnen de trajecten vaak vergoed worden via je werkgever, arbodienst, verzekeraar (AOV) of UWV. Voor vragen hierover en voor aanmeldingen, kun je contact opnemen met BoFit.