Progress Academy is een academy voor jezelf; om jezelf vooruit te helpen, om meer veerkracht & balans te krijgen en persoonlijke groei in de breedste vorm om zodoende de regie op jouw leven te (her)pakken. Hiervoor kan ik je, mede door bijvoorbeeld een BMR-traject, praktische en handzame tools aanreiken.

Logo

Het logo van Progress Academy is het Koru symbool.Dit symbool komt uit Nieuw Zeeland en wordt veel gebruikt door de Maori’s. Het symbool staat voor een nieuw begin, groei, kracht, voor het eeuwige leren en het altijd in beweging blijven. Het symbool verwijst ook naar terugkeren naar de kern. Voor deze dingen staat Progress Academy; het terugkeren naar je kern! Wie ben jij? Welke ballast draag je bij wat je niet meer dient? Wat is echt belangrijk voor jou? Hoe wil jij dat jouw leven eruit ziet?

Missie

Fysieke en mentale welzijn voor iedereen bereikbaar maken op een pragmatische en simpele manier.

Visie

Mijn visie is dat het eigenlijk heel simpel kan zijn om fysieke en mentale welzijn te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen, is gewoon DOEN! Loslaten van je ballast en terughalen van je verloren positieve gevoelens maken het mogelijk om op een effectieve en simpele manier jezelf in balans te krijgen en meer te genieten. Hierbij geloof ik ook dat dit het meest effectief is wanneer je hierbij zelf de verantwoordelijkheid en regie pakt.

Ik geloof erin dat je alle antwoorden en hulpbronnen bezit, dat je er alleen zelf soms niet meer bij kunt komen, maar wel door tijdelijk de juiste hulp in te schakelen.

Mijn achtergrond

Ik heb divers werk gedaan; in het bedrijfsleven en in het sociale domein. Opleidingen: o.a. maatschappelijk werk en dienstverlening (HBO Social Work), NLP Practitioner, Body Mind Release therapie, Arbeidsdeskundige.