Body Mind Release

Persoonlijk traject Body Mind Release

Wanneer je klachten hebt, maar praten niet meer helpt. Sterker nog erover praten, maakt het soms alleen maar erger. Dan kan de oplossing voor jou zijn om niet meer te praten, maar te gaan DOEN!

In dat geval kan ik jou een Body Mind Release traject aanbieden. Je gaat dan in 7 sessies de ballast, die verantwoordelijk is voor jouw levensklachten, loslaten en verloren positieve gevoelens terughalen. In een tijdbestek van ongeveer 7 weken tijd ga jij je beter, energieker, vrolijker voelen en kom je meer in balans.

Ballast zorgt voor de zogeheten “gekleurde bril”. Ballast zijn je beperkende gevoelens en overtuigingen. Deze heb je in de loop der jaren opgedaan door vervelende gebeurtenissen en ervaringen, trauma’s en je hebt ze meegekregen vanuit je omgeving, jouw opvoeding enzovoorts.

In dit traject ga ik wekelijks met en voor jou onderzoeken welke ballast jij mag loslaten en welke positieve gevoelens je mag terughalen. Dit is zonder te praten over waar het vandaan komt of hoe het is ontstaan. Jij gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag.

In een BMR-traject praten we niet over je problemen, ik ga je niet leren hoe je anders kunt omgaan met, we gaan niet op zoek naar de oorzaak buiten jezelf. 
In dit traject krijg je een tool in handen waarmee jij zelf de innerlijke oorzaken van je levensklachten kunt gaan aanpakken. “NIET MEER PRATEN MAAR DOEN!”

Body Mind Release (BMR)

Hans de Waard is de ontwikkelaar van de BMR-methode. Binnen deze methode heeft hij de mogelijke innerlijke oorzaak (ballast) van al onze levensklachten in kaart gebracht. Op deze wijze is in kaart gebracht waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Dit test ik gericht voor jou uit.

Zie voor meer informatie ook de site www.bodymindrelease.nl

Voor wie

BMR is zeer breed inzetbaar. Loslaten met BMR geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei.

Voor welke klachten

Persoonlijk BMR-traject in het kort

In een persoonlijk traject van ongeveer 6-8 weken leer je hoe jij jouw ballast zelfstandig kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Het traject omvat 7 wekelijkse sessies van een half uur tot een uur. Het kan voorkomen dat één extra sessie aan de orde is.

De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk of via Zoom. Het eerste gesprek is een vrijblijvend intakegesprek. Hierin kunnen we kennismaken en bespreken we waar je nu last van hebt. 

Kies je voor het individuele BMR-traject dan start jouw persoonlijk behandeltraject direct. Dit houdt in dat je tweemaal daags, gedurende 10-15 minuten aan de slag gaat met het loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens. Wekelijks bespreken we je ervaringen en krijg je uitgelegd wat je de week daarop zelfstandig mag gaan doen en waarom.

Kosten BMR-traject

De kosten voor een persoonlijk BMR-traject bedraagt € 595,-

Als je een werkgever hebt, informeer dan ook bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn  voor een eventuele vergoeding. Een werkgever heeft er ook baat bij dat je niet uitvalt of dat je voorspoedig herstelt als je bent uitgevallen. Een BMR-traject kan daaraan bijdragen.

Vanuit UWV is er in sommige situaties de mogelijkheid om voor dit traject in aanmerking te komen. Informeer hiervoor bij je arbeidsdeskundige, (re-integratie)adviseur of verzekeringsarts.

Voor meer informatie of bij vragen, mag je uiteraard ook altijd contact met mij opnemen. Ik vertel je er graag meer over.

Kosten één extra sessie

In sommige gevallen kan het voorkomen dat er een extra sessie nodig is.
De kosten voor één extra sessie bedraagt € 85,-

Wat is ballast?

De oorzaken van levensklachten wordt veroorzaakt door BALLAST. Ballast zijn beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten. Ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt.

Ballast wordt veroorzaakt door vervelende en/of traumatische gebeurtenissen in je leven of simpelweg door copy & paste vanuit je omgeving/media/et cetera en hiermee verlies je positieve gevoelens.

Ballast bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt en reageert en zorgt direct of indirect voor enige mate van stress of spanning. Echter:
“Jij bent niet jouw ballast, je draagt het hooguit bij je!”

Met deze tool kun je jouw levensklacht omzetten in jouw LEVENSKRACHT!

Body Mind Release is heel goed te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. 
Raadpleeg altijd eerst een (huis)arts bij fysieke en/of psychische klachten!